Hoppas…

…jag hoppas på att mina små ynkliga tomatplantor klarade natten som var. Jag kom nämligen ut i morse och fick skrapa bilen. De där stackars tomatplantorna fick definitivt ingen snabb start och en desto långsammare, läs kall, sommar i fjällstugan innan de fick åka hem igen och nu fick de det kallt en natt. 

Efter jobbet blev det en sväng för att fixa till naglarna och där i en stol satt min Lotta. Hon fick mig att våga gå ifrån mina ljusrosa naglar som jag har haft så länge jag kan minnas. 

(null)
Svåra val om man ska frångå det trygga, nästintill omålade naglar. 

(null)
Tack Lotta för att jag vågade mig på något annat. 

Tror hela tiden att jag har något skit på naglarna, men inser sedan att det är en massa glitter. Jag är verkligen ingen glittermänniska längre, men nu kan jag säga att jag har testat. 

(null)
Däremot gillar jag auktion och ikväll kom Johan hem med två pallar som jag hade vunnit. Han var snäll och stannade till i Nyköping där jag ropade in dem. De ska nu strax fixas till så att de kan passa in i fjällstugan. 

(null)


Nästan alla plantor kunde få flyttta in i uterummet. Synd att alla inte hade klarat sig. Vi får väl se hur dessa plantor tar sig. Just nu har vi inte värmen påslagen i uterummet, men frostvakten borde vi ta och dra igång iallafall. 
Tur att man kan köpa tomater nu när jag hade trott att vi skulle få åtminstone en skörd. 

(null)
Dag 794
Jag har lärt mig att odla inomhus och driva upp plantorna innan de ska ut. 
Visste det men trodde på en supervarm sommar. 
Har du haft god planteringssommar?
Kram