Nysnö

Ett litet täcke av snö hade fallit under natten och det var riktigt juligt att komma ut i morse. Letade, letade och letade efter borsten till bilen. Johan visste exakt var den låg och då hade jag redan letat ett bra tag. 

(null)
Inte som vid fjällstugan, men här hemma är det kul när det snöar och är kallt. 

(null)
Nästan lite julstämning med nysnön. 

Komma till jobbet, till nysnö och nästan inga fotspår. Lite magiskt faktiskt att gå i den puderlätta snön och eftersom det var så kallt så höll jag mig torr om fötterna även att jag hade sneakers. 
Dagen sprang på och helt plötsligt var det dags för kvällspassets räknestuga. Fick träffa för mig några nya elever och det är ju alltid roligt att det kommer in andra än de som brukar. 
Skulle stämpla ut men det lyckades jag inte med så det var bara att åka hem. Nä just det ja, ett stopp på IcaMaxi först. Kom hem vid åtta-tiden och var då rätt så hungrig. 

(null)
Dag 835

Det blev verkligen inte många knop gjorda ikväll efter att jag hade käkat lite. Slängde mig raklång i soffan och började scrolla i filmer, men var för trött så jag slog på en julfilm. 

(null)
Inte så värst vidare bra, eller så var den just så bra som jag behövde. 

Ingen insats från min sida med att engagera mig i handlingen som ändå var nästintill obefintlig. Alltså superbra en kväll såhär i mörkaste november när jag egentligen bara ville slötitta. Det finns flera slötittarfilmer att plocka ifrån andra tröttkvällar. 
Nu har jag iallafall inlett julfilmstittandet för säsongen och fler lär det bli. 
Nu laddar vi väl för torsdagen. 
Kram