Sköna lördag

Hur underbart är det inte att få vakna när kroppen vill och inte när klockan vill? Det var länge sedan jag sov såhär länge och det kändes väldans välbehövligt. 
En långfrukost för vi hade inte tid att passa så tidigt som från början var planerat. Johan hade fått en MR på US Linköping och då fick konfirmationen tackas nej till. 

(null)
En finare sjukhuskorridor. 

(null)

(null)
Lycka till!

Det väcka många minnen av att vistas på sjukhus och väntan vid exempelvis röntgen. 
Jag fick underhållning av Benjamin Ingrosso med gäster med jag väntade på att Johan skulle komma ut. Även om vi inte kan hjälpa varandra har vi alltid försökt att följa med varandra på undersökningar och ingrepp för det har känts viktigt efter det vi gick igenom tillsammans för så många år sedan med Wera. 

(null)

Köpte några pelargoner på vägen hem och när jag planterade dem så tog jag jord ur en redan öppnad jordpåse. Planterade och upptäckte att det följde med en snigel. Tog spaden igen och lyfte ut den på gräsmattan. Måste ha sett som en kratta för det var ju verkligen ingen snigel utan en sovandes padda. Den gick iväg in i buskaget när chocken hade lagt sig. 

(null)
En hink utan padda. 

(null)

(null)
Dag 679

Det har varit shortsväder idag me. Jag väljer tunna och fladdriga kläder för att hålla solen borta och så väljer jag oftast skuggan. 

(null)
Satt i gungan och drack en kopp kaffe. 

Alwa kom inrullandes från Riksgränsen där hon har åkt skidor. I värmen kändes kontrasten stor när hon lastade in snöskorna och skidorna i garaget. Vi satt och pratade om hennes resa innan det var dags för lite matlagning. 

(null)
Chill och grill även ikväll. 

(null)
Vi satt i uterummet. 

Den här vintern och våren har vi knappt varit i uterummet tack vare att vi inte har värmt upp det under den dyrare tiden vi har haft. Det blir då lite extra mysigt att använda det nu för mat och chill ibis matbordet och häng i soffan. Hoppas du har haft en bra lördag?!
Kram