Avresedag

Idag så var dagen för hemresa och dessa dagar är ju inget ungdomarna ser fram emot. De har precis värmt upp sig och lärt känna nya kompisar och då är det dags att säga hej då. Det där med att packa ner sina kläder någorlunda bra så att allt återigen får plats och att allt kommer med hem. Tömma rummet, fylla diskmaskinen, slänga sopor och släcka efter sig blir ju inte direkt de aktiviteter man vill ägna sig åt när man vill umgås de sista timmarna med sina nya och gamla vänner. 
Ungdomarna kunde bada och pyssla och bara chilla ute med utespel eller hänga i soffgrupperna inomhus. 

(null)
Det kördes över hästar till ön mittemot. 

(null)
Vinkade av andra föreningar. 
 
Vi hade olika avresetider så vi som åkte vid lunch hann med att köra vågen för fyra andra av Barncancerfondens föreningar. 
Lite gråt och mycket skratt om vartannat när vi kramade om varandra. 

(null)
Det blev en fin utelunch i skuggan innan vi åkte. 

(null)
Vi fick så fina dagar tillsammans och även vi fick vågen av de som var kvar. 

(null)
Vår bästa Inca hade förbeställt ett varsitt mål till oss i Jönköping. 

En krock strax söder om Linköping gjorde att trafiken stod stilla medan alla räddningsfordon jobbade på. Imponerande att det gick så snabbt och att vi efter en halvtimme kunde rulla vidare. Håll avstånd i trafiken!

Summerar min långhelg med så mycket värme och gemenskap. Tack Barncancerfonden för ännu ett fantastiskt läger för våra ungdomar!
Vi har blivit så väl omhändertagna av anläggningens personal på Bokenäs med både god mat och ett supertrevligt bemötande. Personal som sett och brytt sig lite extra om oss alla. De har skojat, spelat kort och pratat med ungdomarna på ett trevligt sett som har gjort att det har känts familjärt. Tack!(null)
Krydda poolen med årsförbrukning av salt. 

Sommaren kan komma. 

(null)
Dag 685


Alwa bjöd på kvällsmat.
Jag ska nu sova ikapp.
Kram