En dag ute i skogen

Som du nu säkert redan har förstått så är just helgens långsamma starter precis vad jag längtar efter. Kollade in receptet som jag hade plockat med mig hem från IcaMaxi och insåg att ett recept inte ens skulle behövas för den simpla maträtten. Helt i min stil alltså, enkelt och med få ingredienser. 


(null)
Såhär såg det ut vid fjällstugan men här hemma var det mest grått. 

(null)
Jag övar. 

Jag övar när jag har tid på helgerna. Övar med linser alltså. Jag är värdelös på att få in dem och inte heller helt enkelt att få ut dem heller, tycker jag. 

(null)
Det var ljust iallafall och skönt. 

Jag valde att gå bort mot Yxbacken uppe på berget. Solen kom nästan igenom ett par gånger. Att ha tid för att bara få gå helt på måfå i lugn och ro det är helglyx. Ingen tid att passa och få vara ute i skogen är en kombo jag gärna väljer. 

(null)

(null)
Dag 602 uppe på en bergsknalle. 

(null)
Is på pölarna. 

(null)
Det har bökats på ordentligt uppe på berget. 

Det ser nästan ut som att de har letat efter något och då menar jag inte att det letats efter mat. Min fantasi drog igång och jag tänkte att kontroller inte befinner sig på "fisken" utan "mittemellan" och därför det har letats så mycket. 

(null)
Jag hittade kontrollen utan att böka runt :-)

(null)

(null)
Så bra att tvåhjulingarna hade ringklocka och förvarnade om att de kom rullandes. 

(null)
En liten smal stig. 

(null)
Herrsjön med vacker blankis. 

(null)
Här badade Cecilia och jag innan jul. Nu är nog inte ens en yxa tillräcklig för att bada. 

(null)


(null)

Lite lördagsgodis åkte jag in och köpte i ett överfyllt Ingelsta-område. Köpte mig även en värmeborste eller vad det heter nu för tiden. Jag hade ingenting här hemma för att fixa håret förutom en hårtork och håret ser ut som en risbuske så denna värmeborste hoppas jag på nu. 

(null)
Lite matfix. 

Det blev en jättegod wok som jag hade jordnötssmörstekt kyckling först, stekt lök, svamp och grönsaker innan Hoisinsåsen åkte i tillsammans med äggnudlar. Toppade med cashewnötter. Bäst att passa på med både jordnötter och cashewnötter nu när Johan är iväg. 


Hoppas du har haft en skön lördag?
Kram