Vissa dagar händer inte så mycket

Idag var en dag där det inte hände så mycket mer än jobb. Det är ju förvisso inte "bara", men jag menar något förutom att jobba. 

(null)
Lite förmiddagsfika fick Kerstin och jag med stödpedagog, samordnare och SYV. 

(null)
Eftermiddagen bjöd på APT som avrundades med att starta upp årets Källvindpokalen. 

Källvindpokalen är till för att vi ska mixas i olika lag för att lära känna nya kollegor på jobbet utanför sitt eget arbetslag, tävla lite och ha kul tillsammans. 
Vi bjöds på gomackor till eftermiddagsrasten innan vi fortsatte dagen med att samlas under varje chef. En länk med frågor som vi i mindre grupper skulle besvara innan dagen var slut klarade vi av. 

På vägen hem fick jag ett uppdrag av min Alwa. Tack och lov ett enkelt uppdrag som bara betydde ett snabbstopp på Ingelstaområdet för att köpa ett gäng små örhängen som visst har gått sönder under säsongen. 

(null)
Dag 617

Glömde ta med pizzan till lunch som jag igårkväll köpte med mig från Trattoria Gabriel, så den fick bli min kvällsmat. Alltså hände det inget spännande alls på matlagningsfronten heller här hemma. 

"A Little Chaos" blev kvällens filmval om en trädgård i Versailles som skulle anläggas åt Ludvig XIV. Gillar vackra-kläder-filmer. 

Skönt med en dag utan så mycket händelse efter gårdagen som blev med så många fler möten och känslor. Tacksam för många saker och en av dem är de fina möten jag så ofta får.

Nu går vi för fredagskänslan. Här hemma har jag iallafall börjat känna in den lite smått och håller tummar och tår för att helgen ger mig uteväder. 


Önskar en skön fredag och att du får en helg som blir som du tänker dig. 
Kram