En lugn söndag

Så skönt att ha en lugn och regnig söndag. Det är så förlåtande att bara stanna inne och bara småplocka när det regnar och är allmänt jämngrått. 

(null)


Skönt att komma ikapp i hemmet när man varit borta nästan en månad. Ungdomarna har vaktat huset under vår tid i fjällstugan och det känns bra att det är bebott när jagvinre är hemma. 

(null)
Goda och vackra

Min kära kollega Kerstin erbjöd mig att komma och plocka av deras goda plommon. Det regnade och kändes lite höstligt när jag kom in till stan. 

(null)

Fick några äpplen med mig hem som jag hoppas sonen och mannen kanske kan tåla. Titta noga så ser du en vinranka som klättrat sig upp i äppelträden och flera klasar som hänger från äppeltaket. 


(null)

Bjöds på fika inne i värmen och även om det inte är mer än fyra veckor sedan vi sågs så känns det nu som att jag är redo för jobb och vardag. Kul att få träffas och prata lite om våra lediga veckor. 

(null)

Jag fick med mig en burk fransk rabarbermarmelad. Supergott att få, tack!

(null)
Vi fick ett urgulligt snabbesök ikväll. 

Man blir ju helsåld när en tolvveckors liten vit Golden försynt hälsar på, men tidsbrist och allergi är väl inte längre de bästa förutsättningarna för att skaffa sig en liten (läs stor) pälskling. Hur go och kelig som helst. 

(null)
Dag 742 i ett mörkt hus. 

(null)
Discodunk utanför så det räckte. 

Såpass mycket dunk att belysningen på gatan la av. 


Det känns som höst här ikväll när allt är mörkt och nersläckt efter åskovädret som passerade. 
Kram