Pannlampan på

Det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag åker hem. Lite otäckt med alla fotgängare, elskoteråkare och cyklare som tror att de syns när de är mitt i trafiken. Det är mörkt och det blänker från den blöta vägen så det gäller att köra extra försiktigt så att man hinner se alla som tar sig fram i stan. Reflexer borde göra alla synligare. 

(null)

Ikväll var första gången efter sommaren som pannlampan åkte på. Det var rejält mörkt men telefonen tog in en massa ljus under sina 3 sekunders tagning. Det blev alltså en mycket mycket ljusare bild än vad verklighetens mörker var. Vi gick där i skogen med mörkret och fukten som liksom slöt sig om oss och det var riktigt skönt och mysigt. Fint att ha sällskap och hinna prata lite om dagen med Johan. Lite halt var det allt på de blöta rötterna. 

Så skönt att komma ut och att det var över 10 grader ute. Det skulle kunna vara en kyligare midsommarkväll ;-) Den långa kappan behövdes inte för värmen, men den var skyddande skön för duggregnet som föll. 

(null)
Guldgult

(null)
Vackert med alla lönnlöv. 
🍁 

(null)
Dag 534


Bara att komma ut är lyxigt när man jobbar.