Höstdag

Första oktober och när jag tittar ut ser det hösthärligt ut. Efter frukost och lite tid i tvättstugan så tog vi oss ut i skogen. Det var varmare än vi trodde så fleecen åkte av tidigt. 

(null)
Solen värmde och det var bara en lätt vind.  

När vi gått över berget och skulle vika av upp mot Herrsjön så hörde vi hur det kom musik från Yxbacken. Då kom jag på att det idag skulle springas Yxbacken Extreme Challenge. Fem varv upp i liftspåret och Familjebacken nerför. Vi kom dit när tidtagningen precis hade börjat så då hade vi ett par minuter på oss att ta plats för att kunna heja lite på alla de duktiga. Vi kände att vi skulle stå kvar där vi stod, precis efter mastodontbranten, för att peppa. Vi var 7-10 stycken i publiken där uppe på toppen så vi som var där behövdes, tyckte vi.

(null)
Jag fick upp telefonen 17 sekunder in i tävlingen. 

(null)

(null)
Yxbacken Extreme Challenge  
Toppen med vätskedepå på toppen. 

(null)
De tre första som kom upp och tvåan Leo vann efter femte varvet. 

(null)
Heja Frida

(null)
Härligt med spridning i ålder. Här Estrid med sin mamma Elmina. 

(null)
Vilka kämpar som varv efter varv tog sig upp i liftspåret. 

(null)
Älsk på solen och färgerna. 

Så mycket härlig höst vi möttes av i skogen idag och vi mötte iallafall några som också njöt av skogen. 

(null)
Färgklickar lite överallt i skogen. 


 Drygt en och en halv timme senare så hade sista deltagarna passerat för femte gången och vi fortsatte vår skogspromenad. Vi gick genom skogen och kom fram till Herrsjön och bestämde oss för att ta sjön runt i morgon om det är hyfsat väder. Så idag blev det bara berget tillbaka hem för att ta en eftermiddagsfika. 

(null)
Dag 514 framme vid Herrsjön. 

(null)
Ett par minuters ro sittandes här. 

Bilderna strular som för ett tag sedan och nu har jag lärt mig att kontakta kundservice direkt på blogg.se så nu får vi se hur snabbt de löser det. 
Det löste sig tills idag måndag så nu har jag kompletterat med bilder. Skönt eftersom en bild säger mer än mina ord eller bygger på min text. Hoppas du går in i efterhand?
Kram