Bullade upp

När jag i morse åkte nerför backen till jobbet så hörde jag på radion att det minsann var Kanelbullens dag. Då tänkte jag att mitt arbetslag borde få sig en kanelbulle idag dagen till ära. 
Åby Konditori & Bageri ligger på vägen, precis i svängen nerför backen, så jag hoppade in där. 

(null)
En massa gott på hyllorna, men idag funkade bara kanelbullar. 

(null)

Kom till jobbet och öppnade datorn. Där möttes jag av en kanelbullebild med infon att vi alla skulle bjudas på bullar. 
Sedan 1999 har det firats Kanelbullens dag i Sverige lite passande mellan kräftskivor, surströmmingsätande och Mårten gås. En dag för lite extra omtanke, alltså borde det vara kanelbullar varje dag för om nu omtanke hör ihop med det ordet så är det väl 365 dagar om året. 

Det blev alltså fika med kanelbulle både på förmiddagsrasten och på eftermiddagens rast.  Mysigt när vi har fikastund tillsammans så många. 

(null)
Istället för korridoren bort för att hämta kaffe så blev det utmed huset ute i den sköna hösttisdagen. 

Lektionerna fortsatte till sena eftermiddagen och då stämplade jag bara ut och körde hemåt. Maten stod klar när jag kom hem vilket var mycket lyxigt och lägligt så att jag kunde hinna med kvällsmötet som Barncancerfonden anordnade. 

(null)
Dag 516

(null)
Älsk på att få sätta sig och äta direkt när man kommer hem. 

(null)
Samtal om sorg och saknad. 

En fin kväll med många samtal kring döden, sorgen och saknaden. Samtal som betyder så mycket och som stannar kvar och berör. Det blev inte mycket kvar av kvällen, men det blev mycket ändå.