Idag så

Måndag och veckan startade igång snabbare än snabbast. Under mitt Meet-möte med Kerstin så ringer jobbtelefonen. Det var från IT-avdelningen. Oooooops jag hade helt glömt bort att någon därifrån skulle komma och byta ut min dator som surrade för mycket och för högt. Det blev en stressig känsla att snabbt behöva spara ner några grejer från skrivbordet innan dator och sladd skulle bytas ut ute på parkeringen. 
Ett byte skedde och jag fick ett paket. Frågade om allt var förberett och fick svaret att det självklart var det. Vi tänker nog lite olika där för jag hade ju behövt ha allt kvar från min förra enhet. Alla genvägar och allt som jag sedan jag bytte dator sist hade laddat ner, huuuu inte konstigt att jag aldrig vill byta ut datorer. Det är mycket smidigare när man behöver lägga sin gamla iPhone bredvid sin nya och synka. 

(null)
Paket är ju oftast roliga att få, men jag hade helst sluppit behöva få detta. 

(null)
Fördel och positivt är att den är helt ren, inga skråmor eller smuts. 

(null)
Dag 545

(null)
Första snön som ligger kvar en liten stund iallafall. 

Vi lämnade Vemdalsfjällen igår och idag fick vi de första flingorna på stugans tomt. Även om jag tog en bild strax efter klockan sex så blir det en ljusare känsla av florsockret på marken.
Att jag längtar efter ett tjockt vitt täcke är väl inte någon direkt överraskande nyhet. 
 

(null)
Nytt, ett slevfat från @keramikivemdalen

På Lodge & Lya så köpte jag två slevfat och det ena ska jag ha just till slevar och annat vid matlagning.

(null)


De båda kommer användas på liknande sätt. Malin hade gjort fat så som jag själv hade funderat på att göra när jag gick på keramikkursen hos Bettan på @aclaya
Jag tycker att Malin Keramik i Vemdalen hade valt en fin lera och alldeles lagom i storlek. 
Invigning av slevfat ikväll till pastakoket. 

(null)
Lite färskriven Gruyère satte smak och guldkant på måndagsmaten. Där var måndagen slut. 
Kram