Susande söndag

Det har susat rejält både från torktumlaren och i träden idag. 
Skönt ändå med susandet i tvättstugan och hinna tvätta igenom en massa. Hade en låda på vinden med vinterkläder som behövde tvättas innan användning. 
Fick sällskap ut i den susande skogen av Susanne och Evelina. Vi tog milen och den började lite isig och blöt och bitvis fick vi gå på sidan av den frusna stigen för att inte halka. 

(null)

(null)

(null)


Underlaget varierade precis som den varierande rundan är på en mil i Jurslaskogen. Vi fick lite variation i vädret under rundan. Hade det regnat från start hade vi nog definitivt valt en lite kortare sväng. Det blev en runda med samtal om allt mellan himmel och jord medan fler och fler vattendroppar hamnade på mina glasögon. 

(null)

Ågelsjön låg där i diset när vi passerade på höjden vid rundans vändning. Skön luft och aningens för mycket kläder i det rätt så varma januarivädret. Bra med dragkedjor. 

(null)
Förbi Herrsjön mot slutet. 

Vi mötte rätt så många sällskap denna söndag. Hoppas att naturen lockar fler att besöka istället för inneaktiviteter nu när läget ser ut som det gör. Skogen är vacker i alla väder. 

(null)
Dag 289

Kom hem och tömde brevlådan på en massa reklam som jag snabbt bläddrade igenom. Bladen fick sedan fungera underlag vid dagens planka. 

(null)


Hoppas din helg fyllt dig med det du önskar?
Jag har varit ute mycket vilket är min önskan lediga stunder.