Bildning

Idag spenderades hela förmiddagen åt bildning för arbetslaget eller rättare sagt handledning av en psykolog. Vi satte gemensamma ramar med do’s och don’t’s. Jag trodde inte att vi skulle ha så mycket att diskutera men jag skriver under på varenda punkt som lyftes. Tänk så bra att få tid till detta. En sak som saknades var lagfikat som vi titt som tätt ordnade själva med i arbetslaget och sedan faktiskt pratade jobb och elever tillsammans under tiden. Detta var innan pandemin kom. Det hade jag glömt bort och med ens insåg att små saker lätt kan glömmas bort men som skulle vara positivt inslag samtidigt som vi får det kollegiala samtalet. Fika är gott. 

(null)
Började stående men efter drygt halvtid hamnade jag i soffan för att vila benen. 

Under förmiddagen blev det minsann inget fika utan bara en massa kaffe. Det medverkade nog till att magen trodde att det skulle dyka upp mat så när vi slutade vid tolv var jag vrålhungrig. 

(null)
Slängde mig i bilen för att hinna käka lunch på det libanesiska matstället och snabbt prata om förmiddagen med Kerstin. 

(null)
Två påsar mat på dagens matshopping. 
Roligare än att handla mat kan man ju ha det, men det var inte mycket folk i butiken. Så det gick rätt så snabbt. 

(null)
Dag 291

(null)
Fick med mig Johan på by-rundan. 

Månen var framme men ikväll mer beslöjad än igår då jag gick. Vi gick inte hela rundan utan vek av hemåt tidigare. Skönt ändå att komma ut och gå litegrann. Vi mötte en person med sina hundar, annars var det tomt på gatorna i byn. 

(null)
Mysigt att sätta igång pannlampan. 

(null)
När godissuget blev för stort fick popcorn poppa eller kanske skulle säga hoppa in. 



I morgon är det redan onsdag. 
Kram