Tacksam

Måndagen passerade och klassrummet har varit ovanligt varmt och skönt i jämförelse mot tidigare år vid den här tiden. Jag hade nästan trott att denna vinter skulle bli kallare då jag tror att vi alla har dragit ner och att även skolan skulle sänka. Tacksam för att så inte blev fallet. 

När jag hade slutat så kom det ett meddelande på Kivra och det var från Region Östergötland. Det blir alltid en viss oroskänsla när väntan på besked har varit och sedan att svaret finns där att hämta/öppna. 

(null)
Så tacksam och glad. 


Inte för att fira en måndag men jag passerade Systemet för att köpa lite mer glögg och bubbel för decembermånads glögg- och bubbeltillfällen. 
Fick även ett uppdrag att stanna till på Claes Olsson för att hämta ut en vinkel. 

(null)
Snabbvinkel och karameller. 

Ska väl vara bra att ha i verktygslådan antar jag. Johan blev nöjd över inköpet så då är det väl bra. 

(null)
Kom hem och tände ljus. 

Stearinljus som är lite grövre kan i vardagen vara svåra att hinna bränna ner enligt siffrorna/dagarna. 

(null)
Dag 569

(null)
Tog mig en sväng genom byn. 

Pannlampa och reflexer och vantar och luva, då är man redo för den småbistra decemberkvällen som redan klockan åtta var beckmörk. 

(null)
Skönt

Mysigt sedan att komma ut bland byns hus som nu är upplysta med olika former av juleljus och ljusslingor. Mindre ljus än vanligt tror jag nog allt, men mer än en vanlig höstkväll iallafall. Jag mötte inte någon på min lilla promenad i Jursla denna måndagskväll. Kanske berodde på att jag såg många gräsmattor inne på tv-apparaterna. Tacksam för kvällsrundan. 

Hoppas din start på veckan varit ok?!Veckan är igång och vardagen är ändå rätt så skön. 
Ha en bra vecka!