Studiedag

Idag har vi fått sitta i skolbänken för det har varit studiedag för oss. Vi har suttit mest hela dagen i aulan och lyssnat till säkerhet och beteende. Nyttigt och bra att diskutera som vi fick göra i mindre grupper. 

(null)
Nyttigare mellis. 

(null)

(null)
Lunch på Parken. 

Vi gick ut på lunchrasten med mattegänget och tog oss upp till Stjärnkrogen för en buffé. Som vanligt väldigt gott och mättande.  

Till eftermiddagskaffet så bjussades det på smörgås men då var jag fortfarande väldigt mätt efter lunchen. Trevligt med något till kaffet när vi ändå fikar tillsammans. Fredagsfikalistan håller på att fyllas nu så då blir fredagskänslan ännu större på just fredagar här på jobbet. 

Jag slapp stanna till för att handla kvällsmaten på vägen hem för Johan hade rullat in lite tidigare från sitt jobb. Det fick bli enkel köttfärssås och pasta. Den blev dock aningens smaklös. Tur att jag alltid älskar att mala på svartpeppar på maten och osten jag rev hade rejält med smak.

Efter maten så lockade skogen. Det syntes tydligt att det hade regnat rätt rejält igår 
och endel djupa fåror gällde att hålla koll på. Så grönskande vackert efter skyfallet och vackert att gå i skogen i kvällssolen. 

(null)

(null)
Dag 484

(null)

Åt en hel del blåbär blandat med lite lingon och björnbär där vi gick i skogen. Det är väl fantastiskt vad skogen bjuder på såhär års. 

(null)

(null)

(null)


Älsk på att vara ute i skogen.