Fredag

Härliga fredag välkomnen!

 
Tänk att vardagen kan ge en så härlig känsla för en fredag. 
Första veckan har varit varm och det har varit lite lätt småförvirrat att komma in i arbetet efter fyra veckors total avkoppling. Det är ju faktiskt inte så konstigt att det kan vara lite förvirrat när hjärnan ska kopplas på igen och man har ett ansvar när man i veckor bara behövt tänka på vad man ska ha på sig (knappt) och vad som ska ätas och vilka utflykter man ska ta sig för. 

Nu har fem dagar klarats av och det har varit så roligt att återigen vara full skara med personal på plats igen. Det var verkligen längesedan vi varit så många. Personalrummet svämmade nästan över vid ett par tillfällen då vi hade fika. Härligt. 

Stämplade ut och var så trött att jag åt lite och sedan vilade bara för att orka med veckohandlingen. Varmt och vi var inte själva på IcaMaxi. 

(null)
Taco-fredag

Vi tog med oss alla taco-delar ut till uterummet och öppnade upp alla fönsterpartier. Det är alltid mysigt att sitta i uterummet tillsammans hela familjen. 

(null)
Det svalnade i skuggan och vi var ute en stund. 

(null)
Dag 468

Dessa varma kvällar är ju bara för härliga och det tyckte visst flygmyrorna också som kom i en stor svärm. Då gick vi in och Alwa och jag sträcksåg ett par avsnitt av Game of Thrones och är nu inne i den femte säsongen. 


Trevlig helg!
Laddad för en slapparhelg vid poolkanten.