Firar Alwa

Efter nog den varmaste dagen, eller så är det bara känslan nu när vi har haft så övervarmt länge, så åkte jag hem direkt efter dagens möte. Jag var verkligen som en trasa i kropp och knopp när jag satte mig i bilen hem. Så skönt när ACn kylt ner bilen. 

(null)
Firar Alwa idag. 

Tänk att vår älskade Alwa blivit 22 år idag och åren har bara sprungit iväg. Det känns som igår som Johan och jag tokstylade en lekstuga för att den skulle bli klar till hennes två-års dag. Vi målade, satte upp hyllor och krokar och möblerade stugan och Alwa blev överlycklig över att få fira födelsedagsfrukost i stugan. Tänk att jag tyckte att Alwa var så stor och redig redan då. Tjugo år har gått sedan då och många födelsedagsminnen har vi med oss. 

(null)

(null)
Vi sköt salut med en bubbelkork. 

(null)
Johan grillade och vi drack bubbel. 

(null)
Dag 474

(null)


Det grillades och kördes smashed potatoes till. Snabbt och enkelt för att potatisen var förkokt. Mysigt att mamma och Uffe kom förbi för att fira Alwa. Mamma hade bakat en Tuppkaka och jag hade gjort en chokladkaka med blåbärssiffror. Vanligtvis så är det blåbär från skogen, men jag visste redan igår att jag inte skulle hinna ut i skogen så det fick bli Amerikanska blåbär istället för de goda utifrån skogen. 

(null)

(null)
Tack för att du bakade mamma. 

Det blev ett kort firande när man jobbar sent och ska upp tidigt, men fira gjorde vi. Fint när vi är alla fyra samlade. Hoppas sova ovaggad efter många lite för varma nätter.