Hemvändardag

Fjällstugan städades efter frukosten och en tvättmaskin kördes. Det är lyx att slippa ta med sig tvätten hem och alltid skönt att det är nystädat/nytvättat vid avresedagen. 
Nu kommer det dröja ett tag innan vi nog åter är i Vemdalsfjällen för nu vankas det slutprov som äntligen får göras på plats i skolan. Det var så länge sedan skolan var öppen för våra elever och jag hoppas att det kommer fungera bra. 
Det har varit två dagar med mycket stillasittande och vilandes i soffan, men kroppen krävde det efter att jag ramlade ihop i fredags på min kvällspromenad. Att åka bil från fjällen tillåter ju inte så värst mycket rörelse det heller utan Johan och jag får ta oss en skogspromenad när vi landat och packat ur bilen. Tänker nog försöka få sällskap ett tag nu när jag ska ut för lite skärrad måste jag väl erkänna att jag blev efter fredagens fall utan förvarning. 

(null)
Hej då fjällstugan!

Det känns oftast mycket lättare att lämna när vädret inte är på topp, tycker jag. 

(null)
Nere i Vemdalen var det regnfritt. 

Skiftande väder under färden där även solbrillorna åkte på stundtals. Regnet kom även det med jämna mellanrum som kom för att skölja av allt vägdamm som nu blir innan vägarna sopats rena från allt vintergrus/sand.

(null)
Våren mötte oss i full skrud hemma i Jursla. 

(null)

(null)
Kontraster till Vemdalsfjällens mindre långt framskridna vår. 

(null)
Dag 86

Skönt med ett varv runt kvarteren och som sedan avslutades med skogskvarteret. Skogen är som en stor ljusgrön sal och så fräsch nu när det är nyregnat. 
Ny vecka väntar. 
Var rädd om dig!