Funäsdalen

Det har regnat mer eller mindre hela dagen så vi tog bilen till Funäs för att hämta en skidhållare till skotern på Motor & Fritid. 

(null)
Grått och fint ändå när man rullar in mot Funäsdalen. 

(null)
Enkelt att kunna betala med Swish. 

(null)
Gillar så mycket kyrkan mitt i byn och berget med Gondolen bakom. 

(null)
Ett besök fast bara utanför dörren. 

Jag hade sett en jeanskjol på HillSides instakonto så den kastade Julia ut genom dörren och jag kunde testa den utanpå underställ och outdoorbrallorna. Den satt som en smäck och jag kände mig lite som en påskkärring med lager på lager, men jag tror att jag kommer att älska den mjuka kjolen. Swish användes igen. 

(null)
Våffeldags väl vi var hemma. 

Både lite matigare våfflor med räkor, rödlök, rom, svartpeppar och créme fraîches och sedan någon efteråt med hjortron och glass. Hinna fika ordentligt på helgen är lyxigt tycker jag. 

(null)
Keps, lurar och luva. 

Tog mig ut efter fikat och det regnade fortfarande så jag klädde mig därefter. Gick upp till toppen av Utsiktsvägen.  Där var sikten inte den bästa men ner till Klövsjö by såg jag innan jag vände om och fortsatte nerför och lite uppför. 

(null)
Covid-19-säker nyckelutlämning?

Det skulle ju faktiskt kunna funka här uppe, men jag har sett dessa nycklar ett par månader nu under mina promenader. 

(null)
Varm efter promenixen så passade jag på med
dag 40.

Tänk att jag kört plankan i 40 dagar redan. En övning som går att göra nästintill överallt. Tack Sara för att du peppade mig till lite hemmaträning.
Det blev ingen skidåkning idag för vi är väl lite bortskämda med att kunna välja lite i år när vi ska åka. Trots regnet så var det rätt så många i Vemdalsskalet som åkte slalom, men det är denna vecka ändå otänkbart för oss nu när vi håller oss på vår kant. 

(null)
Konstnären 

Alwa fick en påse med målargrejer från någon som jobbar på Skalet och direkt efter middagen började det att skapas. Toppen med en tavla till fjällstugans väggar. 

(null)Elin, chips och godis avrundar lördagen. 
Vad har du gjort idag?