Grattis

Idag har det varit födelsedag här fastän Johan inte är något stort fan av födelsedagsfirande. Tur att han har sitt jobb att fly till ;-)

 

Jag jobbade på, men slutade tidigt idag. Så skönt att inte göra något mer än att luncha i lugn och ro. Promenaden blev sen eftermiddagstur och den började med fara för livet. 

(null)
Isgata

Snabbt tog vi oss utanför vägar och stigar där andra gått tidigare. Upptrampade stigar är här förenade med livsfara nu, men ute i skogen funkade det fint. Vi gick till Yxbacken och såg att de nästan blivit klara innan det tyvärr slog om och blev varmt. 

(null)

Det mörknade snabbt och pannlamporna åkte på när vi kom fram till backen. 

(null)
Hoppas nu på kyla så detta får ligga kvar. 

(null)

(null)

Bort från grusvägen och vi valde istället att ta berget och reflexbanan tillbaka. Det gick iallafall och alla ben i kroppen var intakta även om jag hamnade på ändan en enda gång. 

Födelsedagsbarnet hemma hos oss får välja mat, det är tradition. Trodde väl att Johan skulle välja grillat, men valet föll på pizza. 

(null)
Grattis älskade Johan till 51 år. 

Det smakade riktigt bra med köpepizza för det var riktigt länge sedan vi var och köpte. Gott med ett par glas vin såhär en fredagskväll. Vinets dag dessutom. 
Och faktiskt fantastiskt lyxigt att inte behöva diska och städa upp efter matlagningen utan bara helt enkelt ta fredagskväll. Skön känsla. 

Grattis till vår älskade son som idag har namnsdag!
Det är Wiktor. 


Koppla av och njut av helgen!
Kram