Julkänsla

Idag har det varit NP-prov igen för de som läser matte 2-kursen plus ett par i 1:a kursen också. Imponerande med det långa provet 

(null)
Jultallrik, NOT. 

Vi skulle ha varit på Platinum Cars Arena för att äta jullunch med alla på jobbet idag men med nya restriktioner så blev den avbokad. Kerstin och jag ville få till en mindre date med våra lagkomlegor iallafall så jag bokade bord på det libanesiska kvartersstället nära skolan, Paradis du Liban. 
Tokgillar att få peka och plocka ihop vad man vill på tallriken. Sju stycken blev vi som träffades över lunchen och alltså väldigt långt ifrån den skara vi alla skulle ha varit. Trevligt med en stunds ätande och samtalandes innan vi gick tillbaka till skolan för att fortsätta eftermiddagen med NP. 

(null)
En liten julklapp i mitt postfack. 

Så fint med ett presentkort i påsen så att det kan bli en lunch eller middag vid passande tillfälle. Tack för julgåvan!

Kom hem och tänkte nog sätta mig ner en kortis innan maten men Susanne knackade på och frågade om promenadsällskap. Det hade hunnit frysa på så det var skönt med ett par outdoorbrallor ovanpå, en tjock mössa och ullhandakar förutom hundrocken. Vi tog en skön runda i byn och den nästan fulla månen lyste fint med sitt reflekterande ljus. 

(null)
Ett juleljus och en påse gifflar av en elev. 

Jag blir rörd och tacksam över den fina gesten även om vi definitivt inte förväntar oss presenter när vi bara gör vårt jobb. Det blev julkänsla på jobbet. 

(null)
Dag 266


Laddad inför fredagen. 
Är du laddad?
Kram