Semesterdags

Jobbade fram till halv tre för att sedan stämpla ut för semester. Dagar att spendera i Vemdalsfjällen där vi ska försöka njuta av fjällen. Vi tog med oss turskidorna upp till toppen där vi började på 5:ans spår men vek av där en gammal led fanns. Vi följde ledkrysseb och det skoterspår som skumpigt tog oss genom fjällbjörkar och krumma tallar. På vår vänstra sida grävdes det för nya fjällstugor i solsluttningen. 

(null)

Lite kul att testa nya sträckor här i området. Idag var föret mycket hårdare så stålkanterna behövdes sannerligen för att inte helt glida iväg som Bambi på hal is. 

(null)

Kisandes och rätt så genomblåsta kom vi så småningom tillbaka till ursprungsspåret och tog hjälp av liften för att nå topparkeringen. Turskidor går man på så man förväntar sig aldrig något direkt glid på ett par Fischer E99 Crown 99 med fjäll. Det behöver kanske inte glida bakåt bara. 

(null)
Var bara tvungen att dela med mig en bild på skylten som borde vara svår att passera utan att läsa. 

Idag kom det nämligen tre sms om paket som hade kommit till Ica Vemdalen. Jag väntade paket nästa vecka, men det är ju skoj när paketen kommer med påsken. 

(null)
Tre större paket. 

(null)
I brevlådan låg det post. 
Jippi så skoj!

(null)
Johan påskpyntar. 

Hittade fjädrar i en påsklåda som nog varit med sedan innan vi byggde hus för 22 år sedan. De får sitta i björken, men jag vet inte riktigt hur vi ska få ner dem sedan om snön blir varmare? Nu var det fruset så att Johan kunde stå med stegen på snön. 

(null)
Lite påsk inne i fjällstugan. 
Påsk blir det även utan en Trissvinst. 

(null)
Inte mycket till påskdekorering utanför dörren. 

(null)
Dag 45

Lite After Ski tog vi oss i fjällstugan efter skidåkning och paketupphämtningen. 
Det blev en väldigt sen middag och sedan bara en kvällarna till sophuset innan en film slogs på. Så skönt att halvligga i soffan och slötitta och känslan av ledighet börjar ta fasta i kroppen. Kanske därför jag känner mig så trött. 
Ha en fin helg.
🐣Glad Påsk🐣