Laddad med matlåda

En dag till denna vecka på mitt jobb och matlådan i kylskåpet. Hur tråkigt är det inte med matlåda, men det är väldans smidigt och lätt. Jag är väl inte ensam om att vara dubbel i matlådeträsket. Det är ju samtidigt fantastiskt bra att göra slut på rester och minska matsvinnet.  

(null)
Någon överraskade. 

För mig blev det tittgodis men så fin gest att bjussa på något så gott. Igår en god äppelkaka och idag detta. Vi får skämma bort varandra helt enkelt när vi inte ses så ofta. Dagen passerade snabbt och jag hämtades på skolan av Wiktor. Vi åkte hem direkt och jag satte mig för att vara med på ett styrelsemöte med Barncancerfonden Östra. 

(null)
På paddan fick inte alla plats, men så roligt att träffas. Tur man kan bläddra och se en skymt av alla engagerade styrelsemedlemmar och valberedning. 

Ett möte fram till nio med en mastig agenda med punkter att ta beslut om och informera om. Det fanns faktiskt inte så mycket tid över till något annat ikväll. Middagen intogs framför skärmen med en massa middagssällskap.
Efter mötet så värmde jag på ett glas glögg och satte mig och tittade på en ny film, som hade dykt upp på Netflix, "Rebecca". Vackra kläder och vackra platser och egendomar, en film jag gillade trots att den var sorglig. Fin och vacker helt enkelt utan action.
Vardagar kan inte och ska väl kanske inte alltid vara glamorösa och överroliga utan det får vara grådagar. Onsdag
Halva veckan är passerad.