Låt det glänsa

Jaha nu har någon förstå-sig-på’are sagt att jag ska vara lagom positiv eller nå’t. Det är väl kanske ingen som är just mer än lagom positiv till det läge vi har, så jag kan nog inte påstå att jag är överdrivet "tjohoig" till det vi är mitt uppe i. Jag försöker göra mitt bästa med att tänka bra tankar och försöka fånga in eleverna sände håller i sina studierna nu när vi kör distansundervisning. Inget glänsande jobb, men vi som jobbar på Komvux gör ett grått försök iallafall. 

(null)
Snabb och väldigt blåsig skogstur på 9.30-rasten. 

Kan verkligen påstå att jag fick frisk luft i stor mängd på den korta stunden ute. Det kan jag kalla kvantitet med kvalitet. 

(null)
En liten gnutta blått. 

(null)
Det snöade lite i Vemdalsfjällen. 
Snödjupspinnen snart så. 

(null)
Snöfall utanför jobbfönstret, men det var för varmt för att ligga kvar. 

En gnistrande vit gräsmatta här utanför lär nog dröja, men uppe i fjällstugan är det helrätt nu såhär års. 

(null)
Putsade ljushållare från Bruka Design för årets blivande adventsljusstake. 
Glänsande rena. 

En adventsljusstake som varje år får ett lite nytt utseende av årets BLOSSA-glöggflaska. 

(null)

Snabbrunda runt Jursla för att hinna hem, fixa lite mat innan Terräng & Vägval. En digital föreläsning om laviner, terräng, lutning och gnistrande snö. Lärorikt och nyttigt att lyssna till och vikten av att alltid planera och kommunicera. 
Blir så sugen på att få komma ut på snön. 

(null)

(null)


Det blev att äta med föreläsningssällskap från Jenny Råghall. Där satt vi tre framför en dator och lyssnade och åt. Smidigt att kunna få deltaga, me. Det blir många timmar vid en skärm i och med  distansundervisningen. 

(null)


(null)

Tack för en givande stund!

(null)
Alwa hade bunkrat på med Gott & Blandat, vilket jag önskade mig igår. 

Glänsande gott med tv-godis och glögg även om Avengers på tvn inte är min grej, alls. Jag satt med och var nöjd med det.  
Saker i vardagen kan få glänsa på lite olika sätt. Ljushållarna glänser finfint.  Det kändes som att några elever glänste lite mer än vad de trodde var möjligt idag och det är en go känsla att ta med sig.  
Då säger vi väl välkommen FREDAG!