Alltså så skönt…

…med fredag. Jobbade kort dag sol avslutades med en lagkamp i vår långa korridor. Våra två rektorer höll i en liten tävling för oss på lunchrasten. 

(null)
Först fredagsfika med god krusbärsmarmelad. 

(null)
Bollar for i korridoren och både lärare och elever fick smyga utmed väggarna för att undgå en boll. 

Med en massa olika bollar skulle vi pricka ner "käglor" utanför expeditionen. Långt bort.  Bollar for iväg i rätt riktning men definitivt inte rakt fram och inte så hårt så att de slog omkull vedträn och petflaskor som agerade käglor. 
Jag blev varm av springandet i korridoren fram och tillbaka och det fick sätta punkt för jobbveckan. Lite småkul att göra saker tillsammans med människor som man egentligen inte annars träffar under sin arbetsdag för att man helt enkelt mest är i sitt eget klassrum. 

(null)
Hemåt och beskådar det nyrenoverade räcket och armaturerna. 

Det blev en tur till stan för att hämta Alwas bil som varit på en ordentlig service. Sedan blev det matshopping och matlagning. 

(null)
Återbruk 

Min kära kusin kom med två par skidor som hon tyckte att vi skulle kunna ha nytta av i fjällstugan. Vi får väl se vad vi hittar på. Tack Madelene!

(null)
Dag 501

(null)
Mysigt nu att man tänder ljus och det mörknar tidigare och tidigare utanför fönstret så att ljus på bordet återge 
Det var skönt att få fredag efter denna vecka. Igår hade jag verkligen svårt att koppla av efter Run of Hope. Så många känslor och så många fina möten. Vi har närmat oss 20000:- med vår QR-kod men skulle bli så glad om slutsumman hamnar på den andra sidan 20000. Tack till alla som har lagt in en Swish och tack till dig som sätter in en Swish nu på vår kod. 

(null)


Ha en trevlig helg!


Nu tar vi ledigt
Kram vi