Vilken torsdag


(null)
En massa vackra höstlöv i högar. 

När lektionerna var slut idag så tog ämneslagsmötet över. För mig blev det alltså med mattelaget. Innan mattemötet drog igång så tittade chefen förbi och drog lite riktlinjer för festen matte- och NO-gänget ska hålla i framöver. Så roligt att återigen få vara med och anordna en fest för alla på jobbet. 

(null)
Toscaäppelkaka

Inte nog med att Lena höll i eftermiddagens mattestund om logaritmer och naturliga logaritmer så hade hon bakat en superdupergod äppelkaka under ett knäckigt och gott toscatäcke. 

(null)
En bättre torsdag med bubbel. 

(null)


(null)
Vi gick iväg till Skrymslet för en bit mat. 

(null)
Ett härligt gäng

Jag var helnykter men ser ut att vara den som druckit mest bubbel och vin under kvällen. 
Vilket mysigt ställe som jag tidigare bara hört talas om. Maten, tror enbart vegetarisk, var lite spännande med en meny som var väldigt varierande i smakval. Jag valde Italienaren 4.0 med Cannelloni och den kom in i en liten ugnsform med en bit Foccacia vid kanten. 
Tänk att vår fina Lena fyllt 60 år. Det skulle jag aldrig kunna gissa. Hon är så fräsch på alla sätt, en riktig förebild ur många vinklar. 

(null)
Hade inte behövt, men den lät så god. 

En fantastiskt god efterrätt som nog hade smakat ännu godare om jag inte hade varit så mätt. Jag var duktig och åt upp och var sedan glad åt att jag behövde gå tillbaka tillbaka till jobbet. Skönt med frisk luft. 

(null)
Gammalt möter nytt i Norrköping, oftast på ett smakfullt sätt. 
Tegel, stenar, kullerstenar och betong med lite ljuskällor. 

(null)
Vackra stad

(null)

Vilken trevlig kväll jag fick tillsammans med några kollegor på ett nytt ställe för mig. 


(null)
Dag 524


Det var allt lite extra lyxigt att gå ut en torsdag efter jobbet och äta en bit mat tillsammans. Till Skrymslet kan jag definitivt komma åter. 


Roligt att kunna äta och umgås där man kan höra varandra utan att höja rösten.