Härlig höstdag…

…inifrån sett iallafall. I morse tog det en god stund innan imman försvann på bilrutan. Det har blivit lite kallare, men ännu inte frost, så värme på rutan och vindrutetorkarna på när jag rullar nerför backen. 

(null)

Kommer till jobbet till dessa vackra träd som står på skolgården. Det kändes som att dagen skulle bli fin. De gånger som jag har tittat ut under dagen har det varit vackra höstbilder på näthinnan. Såklart att jag då längtar efter att få vara ute och njuta av dagsljuset och färgerna. Istället har jag njutit av en välfylld dag i klassrummet med en massa härliga elever. 

(null)

På skolan har vi ett bord där man kan lägga sina böcker när de är utlästa för att ge vidare till någon annan läsare. Tegelstenen där till höger om min mugg drog till sig mitt intresse. 

(null)
Jag var helt enkelt nyfiken och öppnade boken. 979 sidors bok är kanske inte att föredra att som godnattläsning. 

(null)

Vi åt mat och skulle bara ställa in tallrikarna och besticken i diskmaskinen. Tyvärr hade maskinen åkt in under diskbänken så en rätt så ilsken Johan (milt uttryckt) började mecka innan vi hade hunnit röja upp efter middagen. 

(null)
Dag 523

Lotta kom förbi i vardagskaoset och vi satt bara i soffan och snackade. Vi har en hel del jobb-minnen tillsammans. Saknar friluftsdagarna och allt som kommer utanför lektionstid. 


Det är dagar som verkligen är vardag, men det är något visst, ett lugn med dem och den vanliga fredagen känns som lite lyxigare.