Stöd

Jobbdagen passerade och visst kan man se skolan som ett stöd/stöttande i fortsatt utvecklande. Det är alltid skönt att kunna känna stöttning i olika situationer och lägen. Alla kan vi behöva’t ibland. 

Det blev snabbmat när jag kom hem. Johan hade varit i Ystad över dagen och kom också hem sent. Jag skulle logga in mig på ett digitalt möte. Vi hjälptes åt och åt under mindre ceremonier för att därefter plocka fram datorn. Johan satte sig och jobba och jag loggade in mig på Barncancerfondens möte. 

(null)
Stöd

Kvällens tema hur det är med att ta emot stöd, men även att ge stöd. Det är väl så att det kan kännas svårt att ta emot stöd ibland eller i vissa lägen och det kan vara svårt att veta hur man kan ge stöd. 
Våga lyssna och vänta in och stanna kvar kunde vi nog alla enas om är fina och viktiga egenskaper för att ge stöd. 

(null)
Det blev ett köksmöte för min del.

Det känns som att digitala möten idag inte är så svåra eller läskiga och att de flesta har vant sig att sitta vid en skärm. Sverige är ett avlångt land där familjer och anhöriga är spridda och att då möten i verkliga livet kan bli svåra att få till. Digitala möten ger alla chansen/möjligheten att vara med. Ett stöd som möter många och som dessutom är mer miljövänliga då man inte behöver transportera sig. Missar såklart den där känslan av att riktigt vara tillsammans bakom en skärm, men jag tycker att om alternativet hade blivit inget möte så är valet enkelt. 

(null)
Dag 546

En övning som jag gjort ett tag nu (minst 546 dagar på rad) och som också ger ett stöd. Bålstöd och magstöd det är stöd det med. Stötta varandra, lyssna och lyft varandra. 
Kram