Hemfärd

Solig förmiddag medans vi städade och tvättade lite i fjällstugan. De lediga dagarna verkligen försvann iväg. Så välbehövligt avbrott i vardagen. 

(null)

Vi fick upp den gamla lampan som vi hade som ljus och värmekälla i segelbåten. Den blir bra i köksfönstret nu när det mörknar tidigt.

(null)
Om man inte har lussebullar i ugnen är väl det här det närmsta?!
 
Lussetiderna kan få börja eller rättare sagt så smygstartade vi i fredags med lussefika. Fick denna retrocharmiga kökshandduk av mamma och Uffe. Hon vet att jag gillar att hänga handdukar på ugnsluckan. 

(null)
Ärvde en gammal duk. 

Den är ju färgrik och mönsterrik och sätter lite färg dessa supergrå novemberdagar. Jag gillar att saker kan få ärvas eller byta ägare när man själv känner att man inte behöver/vill ha kvar något. 

(null)
Frukost med denna vy är ju rätt ok. 

(null)
Hemfärden började riktigt fint men det mulnade på mer och mer. 

(null)
Mer och mer regn. 

Det var inte så mycket trafik som vi trodde att det kunde vara såhär efter ett höstlov. Mycket trafik var det i norrgående in mot Stockholm och ett par olyckor som stannade upp. 

(null)
Fick med mig fårskinnstofflorna. 

Ett inköp från Lodge & Lya-mässan var ett par lurvigt sköna tofflor i fårskinn. De kommer bli perfekta nu när golvvärmen inte är lika varm som vanligt här hemma. Det såldes många par tofflor som säkerligen kommer värma gott i fjällstugorna runtom i Vemdalsfjällen. Nu får jag helt enkelt börja hemma hemma och se vad jag tycker om tofflor. 

(null)
Dag 544
 
Skönt att komma hem. 
Hemma, uppackat och nu redo för en ny vecka. Det är väl bara en lång november nu som det gäller att sätta lite ljus och värme på. Ha en fin vecka!
Kram