Skön måndag

Så skönt det ändå är med vardagsrutinerna som snabbt kommer igång efter en veckas loppande i fjällen. Loppande för att jag inte har haft några måsten eller tider förutom min skidlektion. Vi har hållit igång såklart med att röra på oss i backarna. 

(null)
Fint att komma tillbaka och det blommar i salen. 

Anna-Lena som vikarierade för mig förra veckan brukar ofta ta med något fint till salen och det uppskattas. Härligt att se hur våren spirar inomhus på ett par Forsythiakvistar.  
Idag blev det en innedag där jag tittade ut och såg hur solen värmde Norrköping. 

(null)
Kerstin kom med ett gulligt paket. 

(null)
Så fina!

Kerstin har stickat till mig med ett fint mönster. Jag förstod att de var för att hålla mig varm om fossingarna. Kerstin förtydligade att de är stickade med tanke på att ha till yogan. Tack min kära Kerstin, vilken fin kollega du är OCH så duktig på konsten att sticka. 


(null)
Tulpaner är vackra i alla stadier. 

(null)
Dag 334 idag på en annan altan och i strumplästen istället för slalompjäxor. 

Det finns en charm som sagt med vardagen, men jag tycker att den kryddas med lite ledighet däremellan för att göra något jag tycker om. Det kan vara en tur ut i skogen, en stund i slalombackarna eller en tur ut på fjället. Förut var seglingen i vår vackra skärgård en superhärlig sysselsättning som vi har kryddat många semestrar med. Tyvärr blev det solstopp när jag fick malignt melanom. Man får helt enkelt ändra kryddningen litegrann. 

(null)


Att handla mat är ingen krydda på tillvaron, me. Ändå något jag inte gör varje vardag efter jobbet. Ha en bra vecka!
Kram