God dag

Det började tidigt med att åka ut till Krokek för att lämna in min bil som trots pumpbyte visst fortfarande läcker. Det är inte så läckert. 

(null)
Frukost på stan

Idag har vi haft studiedag och den började med att vi alla på jobbet bjöds till Scandic hotell för frukost. 

(null)

Vilken god och trevlig start på dagen med gofrukost, ingefära-shots, kaffe och frukt. Mätta och belåtna blev nog vi alla för det fanns mycket att välja på efter tycke, smak och hunger. 

(null)
Krispig promenad tillbaka till jobbet. 

(null)
Så många vackra byggnader som tillsammans gör Norrköping till den fina stad det är. 

Byggnader som kanske inte är så märkvärdiga en och en men där de står gör en vacker miljö där man får en känsla av att vilja vrida klockan tillbaka till den tid då det var industrier som snurrade på här. 

(null)
Professor Andreas Fejes höll i förmiddagen.

Det handlade kort och gott om det rubriken på hans första slide talade om. "Om Komvux organisering då, nu - och sen då?"
Mysigt att Kerstin kommit tillbaka från semestern och att min Carina satt bredvid mig under föreläsningen. 
Det blev en paus med fruktstund och kaffe i halvtid. 

(null)

(null)
Lyxlunch med kollegorna på Parken. 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Lunchen är toppen här med mat- och grönsaksbuffé som toppas med kaffe och kaka. För en hundring blir du så mätt och belåten. 

Diskussionsfrågor i laget upptog sedan eftermiddagen innan jag snabbt blev hämtad för att kunna ha ett litet klass-Meet sista timmen. 

(null)
Dag 344

Dagens promenad följde grannen med på. Så länge sedan vi sågs. Vi tog byrundan för Marie hade inte gått vid trapphusen. Det var mysigt att äntligen få till en stund med henne och vi båda tyckte nog att vädret var härligt men en gnutta kyligt. 

(null)
Ännu mer…

Vi ska på vin-lunch-date i stan-stan Marie och jag framöver. Det är verkligen något som jag uppskattar. Äta och dricka något gott och få sitta ner och tjattra en stund. Det ser jag fram emot. 
Nu är mer än halva jobbveckan redan över vilket känns lite overkligt för det har gått så snabbt. 
Kram