Veckans vardagar är över

Fredag och vardagen för den här veckan är slut. Min vardag är givande och rolig, men när fredagen kommer så kommer ändå den där härliga fredagskänslan. 

(null)
Sara satte guldkant på fredagsfikat. 
TACK

Det är långt ifrån full styrka på jobbet än, men fler och fler kommer tillbaka efter pandemin och vi blir fler och fler i personalrummet. Fler och fler elever syns nu även i korridorerna så fler kurser är nu äntligen igång på plats. Mot det nya normala, vågar vi hoppas på det jag som trodde att den där Covid skulle försvinna efter en vecka för den 17:e eller 18:e mars när vi stängde skolan för så länge sedan. 

(null)
Kom hem tidigt och kom ut tidigt. 

(null)
Fruset på sina håll i skogen. 

(null)
Många träd har blåst omkull eller faller kanske vid nästa storm. 

(null)


Backen var igång och det har varit "Alla på snö" under veckan. Ett projekt som får ut Norrköpings 4:e-klassare på snö. Helt fantastiskt med alla eldsjälar som gör detta möjligt. 


(null)
Vi fortsatte längs spåret. 

(null)

Fint med solen som fortfarande stannar framme när eftermiddagen kommit. Tänk att det var skymning för en månad sedan vid den här tiden. Älskar när ljuset återvänder. 

(null)
Dag 312

(null)
Väntar lite med badklippor. 

Fina nya skyltar som visar vägen om nu någon skulle missta sig att det ligger en sjö där eller om nu inte bänkarna skulle synas. 

(null)


(null)
Johan fick grilla lite. 


Trevlig kväll och helg!
Kram