Från flera timmar till en stund

Vardagen drog igång med en härlig måndag och eftersom jag inte hade några möten på skolan innan mitt klass-Meet så körde jag jobb hemifrån. Det medförde en rast innan det digitala mötet så då hann Johan och jag runt sjön vid oss. Det var rejält halt så skridskor hade nog varit att föredra eller åtminstone Icebugs. Mina Icebugs står superbra i fjällstugan…

(null)
Tur jag höll mig borta från Lillsjön där det var ännu blankare. 

(null)
Dag 309 och det avbarkade trädet var halt det med. 

(null)
Småstigarna var isfria. 

(null)
Tillbaka till isgatan. 

Varvet runt sjön tar bara ca 10 minuter och är alltså lagom på förmiddagsrasten. Skönt att komma ut en kort stund och gå dagsljuspromenad. 
Jag hade mitt klass-Meet-möte och åkte sedan in till skolan för att ha lektioner. 
Dagen passerade med elevmöten innan det var dags att åka hemåt för mat. Bättre att åka och handla mätt och belåten så det gjorde vi. 
Det blev alltså en liten promenad inne på IcaMaxi för ett veckoinköp av mat. Hem och lasta in och sedan ut för en lite längre kvällspromenad. Vi tog oss nerför vår backe där det var rejält halkigt för att gå på trottoarerna i nedre Jursla. 

(null)
Gatulysen och stjärnor i en vacker blandning. 


All tid utomhus är guld värt och att ändå komma ut efter jobbet är underbart skönt. Från flera timmar utomhus i helgen så blev det iallafall korta stunder ute idag.