Nu känns det som vardag

Nu är ordningen återställd, nu känns det mer som vanlig vardag för idag började även Johan jobba efter sin semester. Det kändes faktiskt lite halvtrist att börja jobba förra måndagen när vädret var så toppenbra och dessutom Johan var ledig. Han hade lagt in om en extra semestervecka bara strax innan våra fyra veckor skulle ta slut. Som sagt nu är vi båda igång och det känns helt ok. 
Värmen har varit tryckande och kvalmigt varm så salens fönster har fått stå öppna ända tills det kom ett åskoväder med vågrätt regn som gjorde att det regnade in. Stackars elever som ändå tålmodigt stod ut i den höga innetemperaturen och räknade på. 
Några telefonsamtal blev det och några nya elevmöten hade jag under dagen som jag hoppas ska trivas med sina mattestudier hos oss. 

(null)
Hem och fixade snabbmat. 

Vrålhungrig när jag kom hem strax efter halv sex och då är det smidigt att bara behöva skära champinjoner, strimla rödlök, pudra på torkad oregano och överösa med mozzarella på en färdig pizzadeg med tomatsås. 

(null)
Dag 471

Med dörrar och fönster öppna på vid gavel för korsdrag i hopp om att sänka innetemperaturen när väl tempen ute sjönk under den där inne. Underbart hur det långsamt "sögs" in svalare luft och det liksom fläktade om fötterna först. Vi hoppas självklart på att sommaren fortsätter ett bra tag till men kanske någon grad lägre. 

Fick agera taxi och hämta Wiktor vid bussterminalen efter sin tripp till Göteborg. 
Skönt när alla är hemma och samlade fastän jag vet att ungdomarna har sina liv. 


Veckan fortsätter. 
Kram