Älska snö

Det har snöat sedan jag kom, men det blåst så tack och lov har det blåst bort mycket utanför dörren och bilen var nästan helt snöfri. 
Skottade mig fram till bilen och tog mig upp till toppen. 

(null)
Leta fram trappan. 

(null)
Och komma fram till bilen. 

(null)
Det hade visst blåst in snö i garaget när jag hämtade mina skidor. 


Plockade ut skidor och stavar uppe på toppen och skulle bara sätta på mig pjäxorna. Kom inte ner i skon hur jag än försökte. Strumpan korvade sig fast i sulan och tårna gjorde något försök med ihopvikning. Inte ett dugg skönt. 
In med allt i bilen igen och så fick jag åka till Skalet för att få hjälp av Erik. Han lade på ett lager ovanpå sulan för att minska friktionen. Hade då tänkt att när jag ändå var på Skalet så kunde jag åka skidor där, men jag pratade med några som precis åkt färdigt. Alldeles uppkört med en massa pucklar fick jag höra. Så då gick jag tillbaka till min ursprungliga tanke att köra några åk på vårt berg. 

(null)
Fluffigt men uppkört även i Klövsjös backar och jag blev helt slut i benen. 

(null)


Gick in till Klövsjö Sportshop och hejade på Carina. Hon bjussade på en kopp kaffe och vi stod och pratade en stund innan jag begav mig ut igen. 

Åkte faktiskt återigen tillbaka till Concept Store på Skalet för att få lite mer hjälp med sulorna. Krampande fötter vill jag inte ha. 

(null)
Det börjades om igen, varmt och mjukt. 

(null)
Nya sulor formades. 

(null)

(null)
Det hade kommit en hel del och tacksamt att plogbillen varit förbi. 

(null)
Rätt så nöjd med den friska luften och trappan. 

Jag fick iallafall frisk luft och Wiktor kom med glada heja-rop när han kom för att låna tvättmaskinen och torktumlaren. 

(null)
Det fortsatte snöa lite lätt. 

(null)
Dag 353


Johan kom hem lite senare från Sälen så då fick det bli tacos som nattamat. Nypistade backar ser vi fram emot.