Kickstartat igång

Visst känns det som att man ibland behöver starta igång sig själv lite extra? Inte för att man har ett tråkigt jobb men bara för att. Jag trivs med det jag jobbar med. Det hela kanske beror på att vi tog det sååå himla lugnt i helgen att det blev en extra ansträngning för att komma igång idag. Igång kom jag och sedan blev det jobb till strax efter fem. Förmiddagen blev rätt så lugn med skärmjobb. Många möten med elever fick sedan dagen att rusa iväg. 

På lunchen tog jag ett par minuter ute på altanen och det var riktigt härligt. 

(null)
Dag 180

(null)
Mer och mer rött. 

När vi ikväll tog Jurslarundan så hade byn fått en än mer höstig färg på sina håll, men långt ifrån den färgsprakande färgen som nu nått Vemdalsfjällen. 

(null)
Ingen färgsprakande solnedgång men fint ändå att gå genom byn. 

(null)
Ett skogsparti passerades och stora blåbär plockades. 

(null)
Snabbmat med grillen direkt när vi kom hem. 

Ungdomarna jobbade så det blev visst bara Johan och jag denna måndagskväll. Ett hus som nu alltsom ofta är ett halvfullt hus. Det jobbas lite olika tider mest hela tiden och vi går inte direkt på varandra. De väntar på snön vet jag och att återigen kunna åka iväg för ännu en säsong i Vemdalen. Skidlärare och skidverkstan är det som står på önskelistan även i år. Väntan på att ansökan har gått ut, väntan på svar och sedan väntan på snö. Wiktor kanske ska upp tidigare för att lägga snö om nu kylan kommer tidigare än förra året. 

Här hemma ska vintern vänta iallafall har jag bestämt eller önskat kanske jag ska säga. För nu kör vi på en supernajsigt varm septembermånad. 


Först så kör vi väl ett par dagar inne på skolan denna vecka också. 


Kul med en lite mer normal vardag ett par dagar. 
Kram