Simma lugnt

Torsdagen flöt på med allt vad en jobbdag kan innebära. På eftermiddagens möte i arbetslaget försökte vi oss på att smida ihop en elevenkät. Det blev ett väldigt fluffigt första förslag med en massa tankar och det är väl med en massa idéer som det ändå kan utvecklas goda nyheter och kanske en duglig enkät. Vi vill få svar som kan utveckla oss och vår verksamhet samtidigt få bra delaktighet med våra elever. 

(null)
Firrarna togs om hand idag av en kollega. 
De är stora våra firrar. 


Dagen bjöd på ett kort samtal från läkaren på neurologen. Han anser att jag nu ska fortsätta leva ett så normalt liv som möjligt. Jag frågade om jag var normal och fick svaret att inget hade hittats på undersökningarna som gjorts. Allmänt normalstörd alltså. 
Jag hade ju självklart önskat en förklaring till varför jag slagit ihop, men får väl bara nöja mig med att de inte hittade något. 

Att ha ett Covid-bevis kan vara vettigt att ha nu till den 1/12 då tillställningar inomhus för fler än 100 personer kommer kräva detta. Själv kommer jag nog undvika konserter och liknande iallafall ett tag till för att inte utsätta mig för onödig smittorisk. Jag gillar ju att vara utomhus så det gör mig inte så mycket. Det kanske får fler att vaccinera sig om de vill kunna delta i samhället. 

(null)


(null)
Dag 238

En kväll där jag direkt hemkommen bara lagade spagetti och köttfärssås efter jobbet och sedan säckade jag ihop i soffan helt slut. Jason Bourne valdes som kvällens mysfilm. 
En trött dag, men det är ju redan torsdag så den tröttheten kan jag välkomna för nu har vi strax fredag. Simma som fiskarna, simma lugnt.