Genom stan

Gick genom stan i morse på väg till jobbet för Johan släppte av mig i Norrtull-rondellen. 
Det märks att de flesta är tillbaka på sina arbetsplatser för Kungsgatan hade redan denna tidiga morgon börjat fyllas på med bilar. 

(null)
Strykjärnet

Vilken vacker morgon med den rosa himlen som verkligen satte ett fint skimmer på staden. För sedan har det regnat resten av dagen och våra elever har kommit in droppande blöta. Samtidigt så har jag sett hur snön fyllt på i fjällvärlden. Vår väg har skottats vid fjällstugan. Så beroende på temperaturen så kommer vattnet ner i olika former. Själv föredrar jag vatten i en mer fast form än den flytande, snö. 

(null)
Vad har vi missat förutom skedarna?

Jo vi kom på majsen iallafall, men det hade varit gott med äpple. Det kan gärna få komma in med tips på vad som du brukar ha till din tacos?
Tacos är en enkel rätt som kan varieras och alla tar vad man själv vill fylla sin taco med. Grönsaksälskare är jag, men även ungdomarna har alltid plockat på av det mesta i grönt till skillnad från andra rätter där grönsaker serveras vid sidan av. 

En kväll där ungdomarna var lediga och hemma runt matbordet. Tycker om när de sitter kvar och pratar om vad som helst med oss. 

(null)
Dag 229


Bara jobbat och lagat mat idag, men så blir det när jobbdagen blir lång.