Kurs

Idag har jag gått första dagen på MI-samtal, motiverande samtal. Vad det är och grunderna för dessa samtal. En dag som varvats med kortare föreläsningar, break out rooms för att jobba i par eller i mindre grupper, tittat på filmer och använt chattfunktionen. Mycket bra varierat för att kunna hålla en digital utbildning som denna. Jag ser fram emot morgondagen och slutet av nästa vecka då de sista dagarna går av stapeln. 

(null)
Många bilder bjöd Cecilia och Sara för att också variera med. 


(null)
Det plingade på dörren. 

(null)

(null)
Förvånad, men tacksam. 

Snacka om att jag blev förvånad för dagens blombud ringde för att checka om jag var hemma. Jag sa till blomsteraffären att blommorna nog var till fel jobbarkompis, men de kom med en fin blomsterbukett från de kära kollegorna. Så fina och så rörd och tacksam jag blev. 

(null)

Alwa var iväg och handlade och så fick Johan grilla kycklingen till salladen. Vi satt i uterummet och åt en sen kvällsmat innan vi gick ut i skogen. 

(null)
Vacker kväll. 

Vilken skillnad att vara ute i mot igår då vi fick en störtskur över oss. Ikväll badade vi i guldaktigt solnedgångsskimmer istället. 

(null)
Dag 88


Veckan är igång och jag mår rätt ok. Pratat med hjälpsam personal på VC som för mina frågor vidare. Kommer så småningom göra ett besök tillbaka till ruta 1 på neurologen. Bara sitta lugnt i båten så länge. 


God kväll