Semester

Tänk att jag efter jobbet idag välkomnade semester för ett par dagar. Lyxigt till tusen att kunna önska semester lite när man själv önskar. Jag fick skjuts in till stan efter jobbet för att hämta ut min telefon som jag hade fått mejl om att den vara lagad och åter i Teliabutiken. När jag kom in så fick jag reda på att telefonen blivit utbytt, alltså inte lagad utan en ny. Så najs med en helt ny enhet men mindre skoj för mig som bara vill att teknik ska fungera utan en massa tryckknappningar och hämtningar av finesserna. Önskar alltså att tekniken inte behöver mitt minne av lösenord osv. Tur att tjejen hjälpte igång den nya iFånen i butiken. Tyvärr hade ju banken hunnit stänga och dit behöver jag komma för alla penga-apps-funktioner eftersom jag inte har någon bankdosa eller vad det nu är.          Jajaja jag säger det igen. Det är bara materiella saker som går att ordna, inget att lägga frustration på. 

(null)

 
(null)
En liten besökare. 

(null)
När pionen blommar hemma hos oss är det sommar eller semester. 

 
(null)
Äta ute

Äta ute kan ju låta lyxigt, men äta McDonalds på väg är inte en uns av det utan mest något vi gör för att slippa gå in på någon vägkrog. 

(null)
Vi rullar uppåt på de mindre vägarna. 

(null)
För vi har släpan med oss upp. 

I morgon ska den få frakta virke till det lilla altanprojektet som vi ska fixa med. Vi hoppas på uppehåll i Vemdalsfjällen och kanske inte de dryga 30 grader som har värmt oss i Östergötland den senaste veckan. 
Nu är det småregnigt eller jag väljer att säga att det är ett fint sommarduggregn som fuktar den grönskande försommaren. Det låter väl ändå lite mer positivt och bra?

(null)
fjallenforever.se

Blev visst nr 177 med att skriva under en självklarhet för att vår natur ska få bevaras så bra som möjligt med fler och fler som upptäcker den underbara naturen Sverige bjuder på i och med Allemansrätten. 

(null)
"Fjällen då, nu och för alltid"

(null)
Inte störa eller förstöra helt enkelt. 

När vi kommer fram i natt ska det plockas in och kärran ska tömmas innan jag faktiskt ska yoga lite med Adriene. Det blir stelt att sitta still såhär länge. 

(null)
Klockan 23 

En älgko med en liten kalv, en fjolårskalv, ett rådjur och några harar har vi sett utmed vägen. 

Väl framme så gick det snabbt med att tömma bilen och vattna växterna innan dagens lilla yogastund. 

(null)
Dag 119

Nu sover jag nog ovaggad.