Nygammalt möte

Jobbade på med vanligt jobb till efter lunch då jag efter andra samtalet till it-avdelningen som fick låsa upp min dator. Loggade in mig på ett webinarium "Digitala lektioners fortbildning". Online eller offline har jag mött tidigare men idag pratades det även onlife. Vi går in och ut på nätet och det har blivit en viktig del av våra liv och vi är verkligen på, live på livet, mest hela tiden. Fotspår som lämnas kvar. Pecha Kucha blev också något nytt för mig, 20 bilder i 20 sekunder på varje bild om ett tema eller något man vill lära ut om. 

(null)

Efteråt blev det lite messande med en elev och ett Meet-möte online innan jag loggade ut mig från den digitala lektionen. Var dock tvungen att ringa it-avdelningen för datorn hade visst låst sig igen. Vi kom fram till att min nygamla bekantskap orsakade detta för den hade ett annat lösen till arbetsmejlen. Jag plockade bort jobbmejlen från telefonen och hoppas jag slipper be om hjälp igen. 

(null)
  Öde

Att åka in till stan en halvtimme före stängning är nog den bästa tiden att uträtta ärenden på. 

(null)

Fick hjälp direkt och telefonen som råkat följa med ner i vattnet ska till Örebro för lite omvårdnad och förhoppningsvis fixas till. Den gamla telefonen fungerar men är bra mycket mer seg, ingen batteritid, sämre kamera (iofs inte nu då den andra hade badat) men jag kan ringa på den. Hoppas de snart löser lagningen så jag får tillbaka min gamla men nyare telefon. 

(null)
Skogspromenad

(null)
Härligt med kvällssolen. 

(null)

(null)
Yxbackens topp

Det har jobbats med att jämna till lite i backen såg vi och plåtar höll på att sättas upp vid liften. Fint att se att det görs grejer vid backen. 

(null)
Trodde väl att endurohojar eller om det var crosshojar inte fick leka i skogen där det är naturreservat. 

(null)
Yoga with Adriene 
Expand

(null)

(null)

(null)

(null)
Fågelkvitter och yoga och kanske en eller annan moppe och bil utanför på vägen. 

(null)
Dag 113 kanske mest ser ut som table top position men det är klänningens fel. 

Yogan var en morgonyoga men FU lade finfint som en lugn avslutning för dagen. Fantastiskt att kunna yoga på altanen med långsamma och snälla asanas. 


Redan onsdag i morgon!
Kram