Kurs

Började med att nog hålla i ett av de kortaste lagmötena på länge. Dagordningen var väl ifylld av alla inför mötet och som då flöt på och dessutom inga nya punkter dök upp. Elevmöten följde sedan innan det var dags att gå in på kurslänken för SPSMs webbinarium. 

(null)

Ett par timmar med föreläsningar, filmsnuttar, pauser, gruppdiskussioner och slides om ämnet. Bekräftelse på att vi redan gör en hel del eller att man enkelt kan göra det tydligare det vi redan gör för att få en bredare bas. Nu har vi ändå jobbat i arbetslaget ett par möteseftermiddagar med en digital utbildning som SPSM erbjuder och jag har dessutom gått en digital kurs nu under våren. Tänk ändå så mycket digital kompetensutveckling jag fått tillgång till nu under Covid-19 som annars inte hade varit tillgängligt. 

(null)

Tog med mig sonen som chaufför till bilen och till kundvagnen så att jag snabbt kunde ta mig igenom den tänkta inköpslistan. Han hjälpte mig självklart in med de tunga matkassarna och middagen kunde snabbt påbörjas. 

(null)
Tomat- och fetaostpasta

Vilken himlans bra rätt som våra kära grannar med vänner bjöd på uppe i fjällen. Den sköter sig själv i ugnen medan pastan kokas och som man sedan vänder ner i pastasåsen. Jo det blir pastasås när man mosar ihop de varma tomaterna med fetaosten. Enkel och god vegetarisk rätt som är klar på ca 25 minuter och inte mer än fem minuters fix med den. Helt min stil på matlagning. Inga konstigheter och väldigt god rätt. 

(null)
Skogen

Vi tog en sväng ut i tron om att blåsten höll myggorna borta, men de hittade Johan nästan direkt så vi vände ut och fick nöja oss med en liten asfaltssväng. En myggflykt helt enkelt. 

(null)
Dag 101 på uterummets sköna matta. 


O där är tisdagen slut och jag med faktiskt. 
Kram