Allt var inte bättre förr.

Jag kan direkt konstatera att allt inte var bättre förr eller bara för drygt två år sedan. Jag har ju väckt liv i min gamla iPhone 6+. Batteriet är helt kasst och det köper jag väl men jag som tyckte att bilderna blev riktigt bra, men då jämförde jag ju med iPhone 4 och 3 som jag hade haft innan. För inte kan det väl ändå vara så att kameran blivit sämre av att ligga undanstoppad i den lilla medföljande lådan? 

Blivit lite mer insatt i hur jämställdhetsintegreringen jobbas med i samhället efter en timmes webbaserad kurs på förmiddagen. 

(null)
Den som väntar på något…

…gott är en myra och den goda doften och den vackra blomman väntar jag på. Bilden blev väl hyfsad iallafall och jag får nöja mig med bildkvaliteten tills min lite nyare mobil är lagad. Den är ju i och för sig mer än två år så egentligen kanske det inte var värt att kosta på den en lagning. (null)
Speedmatshopping till en kycklingsallad. 

Vi maxade hastigheten inne på Ica Maxi det bästa vi kunde för vi var rejält hungriga efter jobbet med bara en bulle som mellis. 

(null)
Johan klippte gräset och jag tog en omgång mot ogräset. 

Att vara ute och styra vid halvåtta-tiden såhär års efter en varm dag inomhus känns underbart. Gräsligt kul är det inte med ogräs men gräsligt kul att se resultat. 
När gräsklippningen var klar gick vi en sväng i skogen bort mot backen. 

(null)
Backen börjar bli pyttelite grön. 

(null)
Fåglar kvittrade och verkligen sjöng för den vackra kvällen och måsar svävade långsamt över kvällshimlen. 

(null)
Startade paddan. 

Adriene bjöd ikväll på lite skönond yoga med fokus på mage/core. Borde kanske ha haft min yogamatta men samtidigt tycker jag om att ligga direkt mot träaltanen. 

(null)
Dag 114 och denna övning ingick i Adrienes magövningar. 

(null)
Namaste fast mot slutet slogs jag mot myggorna. Älsk på ljumma sommarkvällar som denna.