Tisdagen blir extra lång

Jobbdag som startade med ett bra reflektionsmöte gällande matematiksvårigheter. Det är alltid så bra att få prata och reflektera med sin kollega om saker vi tagit del av i denna digitala värld. 
Under dagen har min dator talat om för mig att det varit ansökande regn, molnigt, regn och soligt om jag nu skulle missa att kika ut. Johan har varit iväg på kundbesök hela dagen så det har varit jag och några renar hemma. 

(null)
Det bjöds visst på tussilagoblad idag. Ät på ni av det vi räknar till ogräs. 

Välkomnar dessa härliga djur som lugnt och fint går här i området och äter och förstärker fjällkänslan. Då får vi helt enkelt ta att de kissar vilket inte luktar nybakta bullar. 

Det blev inga nybakade bullar idag när vi fick finbesök utan några bullar från frysen åkte fram. Vi satt ute en stund och fikade tills knotten terroriserade oss för mycket och vi fick flytta in till soffan. 

Vid middagsbordet så pratade vi hemfärd och eftersom Johan jobbat klart så kunde han tänka sig att åka neråt. Växter vattnades och några pantflaskor fylldes med vatten och ett litet hål i locket fixades. 

(null)
Ok en glöggflaska hittade jag också i förrådet. 

(null)
Undrar vad de tänker med mina olika installationer?

Rep, en spark och nu dessa flaskor…

(null)
Här är det verkligen upponer i landet. 

Jag har testat flaskorna att hålet inte blev för stora utan mer droppar smådroppar. Regna det så får de vatten, men är det denna otroliga sommarvärmen ett par dagar så mår inte kryddlandet så bra. 

(null)
Ren-säkrade de krukor som annars står lite överallt till rätt sida ren-repen och i skugga.

(null)
Tar man bort altanräcket så finns inget att sätta ren-rep i. En stol får duga. 

(null)
Ibland behöver man sig en spark. 
Dag 132

Det blev inte många steg idag, men att verkligen få till en dagens planka har blivit en rutin i min vardag. Tre minuter tar den bara så något träningspass är det långtifrån. Inför hemresans många timmar i bilen är det skönt att ha gjort någon liten aktivitet. 


Strax efter åtta sa vi hej då till fjällstugan och GPSen står på 03.04.