Nu så

En varm dag med ett snabbt stopp i Knäppingsborg där värmen var ett par grader till. Mysigt att se att så många satt på torget och fikade eller åt något gott. Ett kvarter som lever på ett trevligt sätt med lite olika inslag av affärer/butiker/rörelser som får det hela att leva. 

(null)
Så hemtrevligt kvarter. 

Alwa skulle till Linköping för sin första dos av vaccinationen. Jag åkte med och satt i bastun (bilen) medan hon var inne på Saab arena för sprutan. 

(null)

Sedan for vi hemåt och jag blev avlämnad på Vrinnevisjukhuset där jag fick besöka pappa. 
Vilken skillnad på hur han lät igår förmiddag och nu. Kom till hjärtavdelningen där jag möttes av pappa som var på benen. Vilken skillnad mot den förra operationen då han låg med en kudde över bröstet i smärtor och idag uppe på benen 24 timmar efter operationen och mår som en ny människa. Flera år yngre som han själv sa. 
En till operation väntar han nu på men den kommer ske dagtid när det lugnar sig lite och då hoppas jag ju att han kommer må lika bra som han gör nu. 

Wiktor hämtade upp mig som hade gjort likadan tur till Linköping fast en timme senare än sin syster. Här gäller det att fixa logistiken när jag själv inte får köra bil. 

(null)
Johan grillade kyckling och potatisklyftor åkte in i ugnen. En enkel kall sås med chilisås, honung och lite kryddor till. 
 

(null)Före

(null)
Efter

Vi förstår inte hur bra det växer i gruset mellan stenarna? Vi rensar och sprayar på ättika men det växer bra ändå. 

(null)
En promenad med blåbär som satte guldkant på den. 

(null)
Dag 136


I morgon är det min tur.