Skål

Mitt-i-veckan-skål, lillördag lixom så vad passar väl inte bättre än lite bubbel efter en arbetsdag? 

(null)
Värt att fira. 

Kan ju fira med bubbel att jag idag fick hämta ut en ny dator hos skolans it-tekniker. Uppgraderad och utan buggar utlovades. 
En viktig del av min nuvarande distansundervisning så jag hoppas denna manick inte larvar sig som min gamla gjorde mot slutet. 

(null)
Klart värt att fira med bubbel!
Skål, men fyyy för papperssugrör. Till och med jag drack direkt ur burken. 

(null)
En fullpackad bil. 

Nu när läget är rätt så oförändrat vad det gäller vår distansundervisning beslutade jag mig för att följa med Johan upp till fjällstugan för att jobba därifrån medan han har sina fjällkunder. Det spelar ju ingen roll hur jag sitter så länge jag har uppkoppling. 
Bilen var inte tänkt för mig då Johan hade fyllt den med jobb, men jag vågade inte riktigt ta min bil upp när huvudvärken inte är helt borta och fokusering vid bilkörningen kanske skulle förvärra. Alltså ler jag bara åt en överfull bil för den är inte full förrän det inte går att få in någon mer väska. Jag hade bara mina jobbgrejer med mig. Så skönt att allt finns i fjällstugan som behövs för att vara där. 

Vacker bilfärd med frostiga träd och dimmiga dalgångar. Beräknar att vara framme runt midnatt och fullmånen skiner vackert med sitt reflekterande ljus mest hela vägen. 

Tycker om att sitta i passagerarsätet och bara njuta med stolsvärmen påslagen. Mil efter mil närmre vintern.