Första semesterdagen

Total dimma när vi vaknade såhär första semesterdagen. 

(null)
Träffade Fritte med familj. 

(null)
Vart är backen?

Vi tog några åk i Klövsjö Skicenter med Fritte och Co och sedan hem för en sen frukost och fika. Det är semester det att kunna vända lite på rutinerna för att få åka skidor när det inte är uppkört. 

(null)
Bytte skidanläggning

(null)
Två röda tomtar. 

Vi åkte vidare till Vemdalsskalet där det stundvis lättade med dimma eller om det var moln. Backarna kördes och det blev Varvet en gång, men vi tröttnade när regnet började. Då blev det en fika på Anorak där vi blev sittandes med vänner. 

(null)
Underbart mat- och fikahak 

Det blev sedan en tur ner till Vemdalen by där jag förundras att vissa familjer inte kan läsa skylten om att max en per hushåll får komma in inne på Ica för allas skull. Sprit och avstånd och snabbare än snabbast avklarade jag dagens matshopping. 

Ett stopp på Vemdalen Experience för att köpa skoterhjälm till Alwa och fråga om ett nytt ledbevis som hade blåst bort när vi tog premiäråket i regnrusket. 

Alwa önskade sig falukorv i ugn med potatismos och det är väl det i korvväg jag kan tänka mig någon enstaka gång bara för att jag älskar hemlagat mos. Innan paltkoman slog till tog vi oss ut på en kvällspromenad i området. 

(null)
Dag 8 med plankan. 

(null)
Hög luftfuktighet 

(null)
Vi fick möte med två renar.  
(Du ser rätt, det är bara en på bilden)

De där två renarna blev visst så paffa av att se två tomtar i skogen så jag fick chans att både filma och fota dem. 
Skönt att få röra lite på benen även om vi har varit ute idag. 

Skön semesterstart