Inredning

Så roligt med den uppskattning jag fick med presentkortet från Barncancerfonden Östra. Ett presentkort från Inredningsbutiken Vemdalen. 
Tänk så roligt att det finns flera inredningsbutiker här i Vemdalsfjällen. Skalets   Inredning, Bovre, Local Skier och Inredningsbutiken Vemdalen erbjuder lite olika stilar och prisklasser på inredning till hem och fjällstugan. Inspiration och köplust. 

(null)
Presentkortet mot tre ljuslyktor. 

Jag tror att alla mina vänner känner till att jag älskar ljus i olika former. Tack kära ni för mer ljus i mitt hus/fjällstuga. 
Duken köpte jag innan påsk på Skalets Inredning, men hade en ny på lut från samma ställe. 

(null)
Lite grövre löpare och i lite hampakaraktär. 

Pärlhyacinten hittade jag tidigare på Skalets Inredning och den ställde jag i en ljuslykta från Majas Cottage inköpt på Klövsjö Sportshop som även de har lite inredning förutom alla fina kläder för sport och fritid. 

(null)
Tidigt varv runt kvarteret. 
Som höjdkurvorna på kartan. 

Is på pölarna och ett härligt kraschande på många ställen för mig på min tur till sophuset. 
Jobbdagen gick snabbt med många möten och jag hann inte ut på någon rast för idag åts de upp av komma ifatt-tid efter helgen. 
Däremot stämplade jag ut tidigt för att komma ut på en härlig vårpromenad. Snön ligger kvar men det har varit soligt och varmt även idag och jag har gått från dunjacka till primaloftjacka. I uppförsbacken åkte jackan av. 

(null)
Långt där borta skymtar vita fjäll. 

Nu sjunker man igenom när man går ut på snön som tidigare varit kall och hård. Snö skakades ur skorna och strumporna borstade jag av så gott det gick från all snö som letat sig ner efter min lilla snöpromenad. 

(null)
Försnacks under matlagningen. 

(null)
Svampröra som skulle vara i såsen efter långkoket. 
Stöttade de egnplockade trattisarna med lite köpechampinjoner. 

Jag älskar att köttet står och sköter sig själv under dagen och det bara återstår en sås och potatis. Enkelt är gott. 

(null)
Dag 62 medan maten puttrade på spisen. 

(null)
Vitaminboostar med en fruktsallad. 


Första dagen på veckan är avklarad. 0 kommentarer publicerat i Allmänt, Fjällstugan, Inköp, Inredning, Inspiration, Mat och Bak, Träning;
Taggar: Bovre, Inredningsbutiken Vemdalen, Inredningsbutiken Vemdalen, Klövsjö Sportshop, Klövsjö Sportshop, Local Skier, Skalets Inredning, Skalets Inredning, duk, fruktsallad, hemmet, inköp, inköp, inredning, inredningsbutiker i Vemdalsfjällen, inspiration, jobb, ljus, lyktor, långkok, mat, plankan, promenad, sol, svamp, träning, vårvinter