Det bubblar på

Här hemma bubblar det på ute i tvättstugan. Ett par gånger har jag allt varit där bara för att titta på skumbadet under plastfolien. Vet ju att det ska få ta minst tre veckor innan jag ens ska lyfta bort plasten och buteljera glöggen. 

(null)

Själv har jag bubblat på med mina elever via Meet och det knackade på dörren strax innan lunch. En flaska bubbel med citrussmaker från Blossa som jag tycker är god och fräsch levererades med ett kort bubbel, läs prat. 

(null)
Varierar stigarna

Kom ut för en snabbpromenad runt mitt skogskvarter. Så skönt det var att komma ut och ta in lite frisk luft med raska steg för att hinna tillbaka till nästa Meet. 

(null)
Julgardinerna smögs upp. 

Dagen blev inte så lång efter att jobbdagen var slut, men den räckte till middag och en pannlampsrunda. Dagsljuset var ändå rätt så kort idag för det bjöds på jämngrått väder hela dagen med inslag av ett finfint duggregn.  Snacka om variation i vädret, men vädret kompenserar den annars jämngrå gröten som kallas vardag. Det gäller att dagligen plocka fram ljuspunkter och ljusglimtar eller åtminstone lite bra saker här på min kammare.
Idag har temat nog varit bubblor och det är ju ändå lite festligt. Positiva saker händer och de plockar jag fram. 
Jag har det egentligen väldigt bra och har möjlighet att ta mig ut. Det skulle dock vara skönt att återigen få köra bil så att jag kan åka och se lite andra platser och kunna besöka vänner utomhus. Det har nu gått rätt så lång tid sedan allt hände i juli och att hålla avstånd ännu längre tid. Hålla mig på distans och inte träffa så många har sedan mars fungerat rätt så bra och allt blir mer eller mindre en vana. Vi övade på och genomförde en rätt så isolerad tillvaro när Wera var sjuk och inte hade något immunförsvar. Måste ju få gnälla av sig lite över trista vanor, men jag tror på att vi ska hålla oss för oss själva och inte ha ett alltför stort umgänge där smitta kan spridas just nu. Vanemänniska som man är så är detta vardagen. 


Vi vänjer oss mer och mer
ellerhur?!
KRAM