Stormöte

Idag har Barncancerfonden haft ett Stormöte med föreningsstyrelser, riksförbundets styrelse, riksförbundets ledningsgruppoch styrgrupp. Detta har skett digitalt på ett exemplariskt sätt där vi alla kunnat mötas på Zoom. Ämnen som strategi för påverkan, pågående arbete för ny forskningsstrategi, nuläget och insamling och varumärke. Spännande till tusen och hade velat vara med och lyssnat i flera grupper. 

(null)
Dagen avdelades av kortare raster. 

Jag gick ut en sväng och möttes av detta vackra stilleben som antagligen ett barn gjorde igår när skolan i vår by var i skolskogen. Just detta slår mig att barn ska få vara barn och få utvecklas tillsammans med andra barn. Detta har vi pratat om bland annat idag om visionen för att bli ännu bättre för och med drabbade familjer. Barn ska överleva och få leva ett bra liv efter sin behandling. Stöd och stöttning på många olika plan kan en drabbad familj behöva hur det än går.  

(null)

(null)
Lite blåbär även idag. 

(null)
I brevlådan kom ett brev till dagens möte. 

(null)

(null)
Många tankar 

(null)
Yogobe körde pausyoga med oss två gånger. 

(null)
Säljes

När jag satt i möte så rensade Johan litegrann i garaget och plockade fram tre segelbåtar som det har tävlats lite lättsamt med. Nu ska han sälja dem till en ny familj som kanske vill segla lite tillsammans eller som känner någon annan att tävla med likadan segelbåt. Det är roligt att tävla lite lättsamt tillsammans. 


En lång dag som trots sittandet givit så mycket. Vi vill så gärna alla vara med och påverka att dela ordet barncancer för barn och cancer hör inte ihop. 

Trött men nu taggar jag om för en familjemiddag med fina vänner. 

(null)
Bortbjudna och tar med lite grönt och en skål. 

Vera Design & Interiör hjälper mig ofta om jag vill ta med något annat än en blomma bort. 

(null)
Bubbel och ett snyggt och gott sätt att bjuda på chips. 

(null)
Det bjöds på grillat och en supersmarrig äppelpaj. Önskar dig en fortsatt fin helg!
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Hemmet, Inspiration, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden, Bruka Design, Vera Design & Interiör, bubbel, bubbel, digitalt stormöte, för en god sak, grillat, högt i tak, möte, pausyoga, skogen, skål, tankar och idéer utbyttes, vänner, äppelpaj, äppelpaj